Din contributiile financiare ale unor romani interesati de evolutia lucrarilor la autostrada Orastie – Sibiu, au fost realizate noi filmari aeriene ale caii rutiere ce avea ca termen de finalizare 9 aprilie 2013. Potrivit filmarilor realizate de utilizatorul Eurocopter al forum.peundemerg.ro, pe loturile care traverseaza teritoriul administrativ al judetului Sibiu (lot 3, constructor Impregilio, si lot 4, constructor Euroconstruct Trading 98 si Astaldi) probleme sunt destul de numeroase.
In filmul de mai jos, postat astazi si care reda stadiul santierelor incepand de la Miercurea Sibiului, in imaginile surprinse in intervalul 2:00 – 2:15 pot fi vazute alunecarile masive de teren de dinaintea viaductului de la Aciliu (intervalul 2:20 – 2:43), precum si alunecarile din partea dinspre Sibiu a viaductului, surprinse in imaginile din intervalul 2:45 – 3:07.
Situatia pare mai buna pe lotul 4 al autostrazii (de la minutul 3:36), unde alunecarile de teren au afectat planurile initiale in doar doua locuri (dealul filmat la minutul 6:18 si cel surprins la 7:34). Tototata, pe lotul 4 pot fi observate portiuni mult mai intinse de autostrada unde, cel putin pe o cale, a fost asternut primul strat de asfalt.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”480″ src=”http://www.youtube.com/embed/BSRHIrRAyzY” width=”853″>>

Mai mult asfalt

Filmarile aeriene realizate prin contributiile

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cum arata autostrada care trebuia terminata saptamana trecuta? filmare aeriana  cum arata autostrada care trebuia terminata saptamana trecuta? filmare aeriana

Ultima oră

Comentariul meu