O explozie s-a produs in noaptea de miercuri spre joi la o fabrica de ingrasaminte din orasul West din Texas, provocand peste 60 de morti si sute de raniti, conform unui post local de televiziune.

“A fost de parca ar fi explodat o bomba nucleara”, a declarat Tommy Muska, primarul orasului West din Texas.

Explozia s-a soldat cu 60-70 de morti si sute de raniti, a anuntat un post local de televiziune KWTX News, citand un oficial din cadrul serviciilor de urgenta.

Informatia nu a putut fi verificata imediat de AFP.

“A fost de parca ar fi explodat o bomba nucleara”, a declarat primarul orasului, Tommy Muska, pentru CNN. “Un nor mare sub forma de ciuperca. Multe persoane au fost ranite. Multe persoane nu vor fi aici maine”, a adaugat el.

El a afirmat ca fabrica a fost afectata de un incendiu inaintea exploziei.// < ![CDATA[
var p = new anv_pl_def();p.loadVideoWithKey(„eyJtIjoiR1JUViIsInAiOiI4IiwidiI6IjI1ODI5MzYifQ==”);
// ]]>

Directorul serviciilor de urgenta din West, medicul George Smith, declarase anterior ca pompierii se tem ca 60 sau 70 de persoane au murit si ca cel putin 100 sunt ranite.

“Este intr-adevar un numar dur, am aceasta cifra de la pompieri, inca nu stim”, a declarat el, citat de CNN. “Avem doi membri ai personalului de

Citește mai departe pe: Cap Limpede

cel putin 60 morti si sute de raniti intr-o explozie la o fabrica din texas! foto, video  cel putin 60 morti si sute de raniti intr-o explozie la o fabrica din texas! foto, video

Ultima oră

Comentariul meu