Federatia Romana de Baschet a publicat marti, 16 aprilie, sanctiunile dictate de Comisia de Disciplina in cazul bataii de la meciul 2 al sferturilor, dintre SCM U Craiova si Gaz Metan Medias. Astfel, Dzambic si Bureau, de la gazde, si Krstanovic de la oaspeti au fost sanctionati cu patru, respectiv cate doua etape.

Partida a doua din cadrul Play-Off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin dintre echipele SCM Universitatea Craiova si Gaz Metan Medias, disputata in data de 15 aprilie, la Craiova, s-a terminat cu o altercatie in care au fost implicati mai multi jucatori ai ambelor echipe. Printre protagonisti s-au aflat Rade Dzambic si Travis Bureau, de la Craiova, si Zoran Krstanovic, de la Medias.

Dzambic, recidivist

Comisia de Disciplina a FR Baschet a sanctionat clubul organizator – SCM Universitatea Craiova – `in conformitate cu Art. 17.8, alin. 8, din Regulamentul de Disciplina`, cu amenda in valoare de 250 Euro pentru intrarea pe parchet a suporterilor la finalul jocului.

Rade Dzambic, considerat recidivist dupa raportul intocmit in 1 martie, in urma unui alt joc disputat in Craiova, a fost suspendat timp de patru etape pentru “ … acte de violenta la adresa adversarilor … “ . Dzambic a primit

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

trei jucatori suspendati si amendati, dupa bataia de la craiova - medias  trei jucatori suspendati si amendati, dupa bataia de la craiova - medias

Ultima oră

Comentariul meu