Un proiect ce prevede amenajarea unor săli de clasă în podul Şcolii Gimnaziale nr. 2 din municipiul Sibiu urmează a fi adoptat joi, 18 aprilie, în şedinţa de Consiliu Local. Vor fi astfel construite trei săli noi de clasă şi grupuri sanitare pentru ca elevii să beneficieze de condiţiile necesare desfăşurării cursurilor.

Conducerea instituţiei spune că cererea din partea părinţilor pentru înscrierea de elevi creşte de la an la an, iar spaţiile nu sunt suficiente, mai ales după introducerea claselor pregătitoare.

„Clasele primare, legea spune, că trebuie să funcţioneze toate de dimineaţa. Având acum trei clase prgătitoare, nu ne mai încadrăm ca spaţiu să aducem clasele primare de dimineaţă şi trebuia să găsim o variantă şi am încercat varianta aceasta. Anul viitor, sperăm, pe vară, să terminăm şi atunci vom fi de la clasa pregătitoare până la a IV-a, toată lumea, de dimineaţă”, a declarat diectorul adjunct al şcolii, prof. Nartea Monica.

Directorul adjunct spune că dacă proiectul va fi adoptat, lucrările vor începe imediat după finalizarea cursurilor astfel încât elevii să poată să folosească noile spaţii de la toamnă.

Potrivit proiectului de hotărâre, suprafaţa construită a podului amenajat este de 350 mp, suprafaţă utilă a podului amenajat ajunge

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

proiect: la şcoala gimnazială nr. 2 din sibiu vor fi construite săli de clasă în podul clădirii, din lipsă de spaţiu  proiect: la şcoala gimnazială nr. 2 din sibiu vor fi construite săli de clasă în podul clădirii, din lipsă de spaţiu

Ultima oră

Comentariul meu