Deputatul Gheorghe Roman a continuat, săptămâna trecută, războiul cu primarul Mediaşului Teodor Neamţu, însă şi-a extins criticile şi asupra viceprimarului George Petrescu.

Astfel, în timp ce edilul-şef a intrat în colimatorul parlamentarului sibian pe considerentul că nu a făcut public modul de gestionare a celor 1000 de miliarde lei vechi (100 milioane RON!) reprezentând bugetul pe anul trecut, viceprimarul a fost acuzat că nu se implică împreună cu liberalii din ministerul transporturilor în problema centurii ocolitoare şi a DN 14.

Conferinţa săptămânală de presă de la Primăria Mediaş s-a transformat, în acest fel în răspunsuri la “interpelările” deputatului.

“De când face parte din comisia pentru diaspora, deputatul Gheorghe Roman se pare că a devenit total străin de problemele Mediaşului. Pe site-ul primăriei Mediaş există un raport detaliat al primarului, întins pe mai mult de 300 file, legat inclusiv de exerciţiul bugetar pe anul trecut. Îl rog ca după ce îl consultă să ne spună la rândul său ce anume a făcut pentru medieşeni în săptămâna care a trecut, pentru că eu unul am sesizat că, de la depunerea jurământului nu are decât o singură intervenţie în parlament”, a precizat Neamtu.

La rândul său, viceprimarul George Petrescu a adus la

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

deputatul gheorghe roman, acuzat că a devenit străin de problemele mediaşului de când se ocupă de diasporă  deputatul gheorghe roman, acuzat că a devenit străin de problemele mediaşului de când se ocupă de diasporă

Ultima oră

Comentariul meu