Politistii sibieni au confiscat, luni, 15 aprilie, aproximativ 13.000 de tigarete. Majoritatea pachetelor de contrabanda au fost descoperite intr-o masina apartinand unui furnizor din Calarasi, in timp ce 1.200 de tigari se aflau la o stana din Miercurea Sibiului.

Politistii Serviciului Investigarea Fraudelor Sibiu au identificat, luni, un barbat de 56 de ani din localitatea Jina, care detinea si comercializa ilegal tigarete. La stana lui S. Dumitru, politistii Serviciului Investigarea Fraudelor si Politiei Orasului Miercurea Sibiului au gasit sase cartuse a cate 200 tigarete vrac fiecare – un total de 1.200 tigarete – pentru care barbatul nu a putut prezenta documente de provenienta sau documente privind detinerea sau circulatia in regimul accizabil din Romania.

Furnizorul, prins in trafic

Ulterior, in baza investigatiilor efectuate, oamenii legii au identificat furnizorul de tigarete, iar in urma activitatilor specifice si a colaborarii cu politistii rutieri si comisarii DJAOV. Sibiu s-a reusit identificarea acestuia, in trafic. In autovehiculul oprit se aflau furnizorul, respectiv C. Daniel, in varsta de 25 de ani, domiciliat in judetul Calarasi, cat si un pasager – I. Mihai.

Cartusele de tigari, ascunse in masina

Cele 60 de cartuse a cate 200 de tigarete vrac fiecare – un total

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

peste 13.000 de tigarete confiscate. un cioban din jina, printre contrabandisti  peste 13.000 de tigarete confiscate. un cioban din jina, printre contrabandisti

Ultima oră

Comentariul meu