Golden Tulip Ana Tower din Sibiu a primit trofeul ”Hotelul Anului 2012” după ce cea mai mare firmă de evaluare a serviciilor hoteliere din Anglia i-a acordat punctajul maxim din zona sa de referinţă geografică.

Decizia acordării trofeelor anuale se bazează pe rezultatele unui program de asigurare a calităţii care verifică, prin sistemul de vizite neanunţate, calitatea spaţiilor, întreţinerea, curăţenia, serviciile, ambianţa, atitudinea personalului şi activitatea managerială.

Golden Tulip Ana Tower Sibiu a fost construit în 2008, sub auspiciile relaţiile de franciză cu Golden Tulip, de Dumitru Ghişe şi este clasificat ca hotel de patru stele de tip ”business” sau ”resort”.

”Acest trofeu este o onoare pentru mine. În plus ne motivează să menţinem şi să îmbunătăţim calitatea serviciilor oferite clientilor noştri”, a declarat managerul hotelului, Claudiu Frăţilă (foto).

La festivitatea de decernare a trofeului au fost prezenţi la Sibiu, alături de managerul hotelului, Claudiu Frăţilă şi proprietarul, Dumitru Ghişe, reprezentanţii Louvre Hotels Groups Europe, Olivier Derycke şi preşedintele Peacock Hotels, Andreas Tscherming.

Golden Tulip este unul dintre lanţurile hoteliere lider pe piaţa internaţională şi în stategia de dezvoltare a fuzionat cu Louvre Hotels. În această formulă ocupă locul opt în ierarhia marilor lanturi hoteliere, fiind prezent în 42 de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

golden tulip ana tower sibiu a primit trofeul ”hotelul anului 2012” din regiunea centrală şi sud-est europeană  golden tulip ana tower sibiu a primit trofeul ”hotelul anului 2012” din regiunea centrală şi sud-est europeană

Ultima oră

Comentariul meu