Sesiunea ştiinţifică cu tema ”Cancerul de sân, col uterin şi testicular” din cadrul proiectului ”Mr and Mrs BreastTestis”, va fi organizată de Societatea Studenţilor Medicinişti Hipocrates Sibiu, în Facultatea de Medicină Victor Papilian Sibiu, sala Liviu Cocora, cu participarea a cinci medici renumiţi din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu, marţi, 16 aprilie, de la ora 18.

“Mr and Mrs BreastTestis” este un proiect naţional aflat sub egida departamentului pentru sănătatea reproducerii ș SIDA( SCORA) din cadrul Federaţiei Asociațiilor Studenților în Medicină din România.

Proiectul are ca scop informarea publicului larg în legătură cu cancerul de sân, cancerul de col uterin și cancerul testicular şi se desfășoară în centre precum Cluj, Timşșoara, Târgu Mureş, Oradea, Craiova, Bucureşti, Braşov şi Sibiu.

La sesiunea ştiinţifică sunt aşteptaţi atât studenți cât și orice altă persoană care dorește să afle mai multe informații în legatură cu prevenirea, depistarea și tratamentul acestor trei patologii.

În Sibiu, în perioada 15-19 aprilie, voluntari din cadrul Facultăţii de Medicină vor merge la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Colegiul Naţional „Octavian Goga” şi Colegiul Economic „G. Bariţiu” pentru a informa elevii claselor a XI-a despre aceste patologii foarte grave dar frecvente în țara noastră.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

facultatea de medicină găzduieşte o sesiune ştiinţifică despre cancerul de sân, col uterin şi testicular  facultatea de medicină găzduieşte o sesiune ştiinţifică despre cancerul de sân, col uterin şi testicular

Ultima oră

Comentariul meu