Un sofer de 28 de ani a provocat un grav accident de circulatie, in aceasta dimineata, pe DN1, in zona localitatii Saliste. Colegii sai din trafic cred ca inevitabilul s-a produs. TIR-istii povestesc ca soferul conducea agresiv si chiar ii sicana prin statie.

“Il auzeam prin statie: ‘Ce faceti, colegi, dormiti la volan?’. De pe Valea Oltului tot dadea flash-uri si intra in depasire. Nu si-a prins nimeni mintea cu el, dar uite ca si-a facut-o cu mana lui`, a declarant unul dintre soferii de TIR care a ajuns in aceasta dimineata la locul accidentului.

Imediat dupa Saliste, spre Alba, tanarul a intrat pe contrasens cu viteza si a spulberat cabina unui TIR. Soferul de pe TIR a murit pe loc.

Dubita, care transporta materiale din plastic, a intrat pe contrasens intr-o panta si s-a izbit frontal de un TIR. Soferul acestuia, in varsta de 60 de ani, a murit pe loc.

Politistii ajunsi la fata locului au declarat ca, din primele cercetati, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Soferul care si-a pierdut viata in accident venea din Italia si transporta piese auto. Tanarul care a provocat accidentul a supravietuit, dar se afla la spital, in stare grava.

`Am reusit sa-l stabilizam, dar se

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

`ce faceti, colegi, dormiti la volan?` - cuvintele soferului care a provocat un grav accident pe dn1  `ce faceti, colegi, dormiti la volan?` - cuvintele soferului care a provocat un grav accident pe dn1

Ultima oră

Comentariul meu