C.S.” MUSASHI DOJO”  Sibiu, impreuna cu Federatia de Kyokushinkai Tradiţional din România IKOK  Sosai, cu sediul în Sibiu, organizează in data de 20 aprilie 2013, la Sibiu, editia a 6-a a Campionatului National  de  KARATE  KYOKUSHINKAI  TRADIŢIONAL al  ROMÂNIEI,  KATA  si  KUMITE pentru copii, juniori, tineret si seniori.

Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00.

La acest eveniment si-au anuntat participarea un numar de 200 de sportivi, membri ai cluburilor sportive afiliate federatei noastre. Competitia va fi structurata pe doua mari sectiuni: kata si kumite, care vor insuma un numar de 57 de categorii de varsta si greutate corporala.

Mesajul lansat catre spectatori si catre intraga populatie a municipiului Sibiu este o pledoarie pentru practicarea sportului, a artelor martiale in special, contribuind prin aceasta la reducerea infractionalitatii juvenile, la sustinerea procesului educational al tinerei generatii, la cresterea nivelului de sanatate al populatiei sibiene, prin atragerea a cat mai multor tineri in practicarea sportului.

Nu in ultimul rand, prin gazduirea unei competitii de arte martiale de anvergura nationala, promovam imaginea municipiului Sibiu  nu doar ca un puternic centru cultural de talie europeana, ci si ca centru sportiv de interes national, Sibiul fiind gazda cu o traditie de 6 ani a campionatelor nationale de Karate Kyokushinkai.

Festivitatlile de premiere a sportivilor si a cluburilor sportive cu cele mai bune rezultate in competitiile anului 2012  (Clasamentul General, Kata si Kumite al anului 2012) vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 20 aprilie, in jurul orei 18.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu