„Bursa generală a locurilor de muncă” va fi organizată vineri, 19 aprilie, la Cercul Militar şi în Mediaş, la sediul agenţiei, începând cu ora 9, transmit reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS).

Evenimentul este deschis tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.

Reprezentanţii AJOFM Sibiu au trimis invitaţii către 70 de agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia, 25 au confirmat deja participarea la bursă, 15 dintre ei la Sibiu şi 10 la Mediaş.

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi a locurilor de muncă să crească.

Cele mai multe locuri de muncă oferite de angajatori sunt pentru persoane fără studii superioare. Potrivit rerpezentanţilor AJOFM Sibiu, este vorba despre 146 de locuri de muncă. Oferta cuprinse posturi ca agent de securitate, confecţioner articole din piele şi înlocuitori, muncitori necalificaţi, electricieni, sudori, lucrători în comerţ, casieri, cofetari sau agenţi de asigurare.

Oferta locurilor de muncă este completată de 25 de posturi pentru persoane cu studii superioare cu posturi ca inginer mecanic, inginer constructor, inginer electromecanic, inspector asigurări, consilier juridic sau

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vineri, la sibiu şi mediaş  bursa generală a locurilor de muncă va avea loc vineri, la sibiu şi mediaş

Ultima oră

Comentariul meu