La initiativa Ambient si cu sustinerea Primariei Sibiu, in capitala Romaniei a fost inaugurata azi prima “ambasada culturala`. La inaugurarea acesteia la The Institute. Cafe, punctul de informare a fost decorat cu fotografiile lui Sebastian Marcovici, fotograful ziarului Turnul Sfatului.

“Sibiul este un oras frumos. In ultimii ani, am reusit impreuna cu cei care se ocupa de viata culturala sa ii dam o nota aparte. Sibiul crede in cultura si credem ca prin cultura se poate dezvolta un oras. Pentru a promova un pic mai bine agenda culturala, am inventat aceasta ambasada`, spune primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Practic, in The Institute. Cafe, de pe strada Stirbei Voda din Bucuresti, in fiecare luna vor fi organizate evenimente care sa promoveze agenda cuturala a Sibiului. Aici pot fi gasite tot timpul materiale de promovare a orasului fosta capitala culturala europeana si, pentru doritori, va exista un “ambasador` in permanenta, care sa poata da mai multe detalii despre Sibiu si evenimentele de aici.

“Vrem sa fie un exemplu si pentru alte orase din Romania. Aceasta ambasada se vrea un lucru de mandrie pentru tara noastra. Va asteptam la Sibiu`, a declarat Ioan Ciolan, proprietarul Ambient, compania care anul acesta implineste 20 de ani

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibiul are prima ambasada culturala din bucuresti. fotograful turnul sfatului, prima expozitie  sibiul are prima ambasada culturala din bucuresti. fotograful turnul sfatului, prima expozitie

Ultima oră

Comentariul meu