Gaz Metan a învins, scor 87:90 , în meciul doi din prima fază a playoff-ului campionatului naţional masculin. Baschetbaliştii lui Marcel Ţenter nu au lăsat nicio speranţă Universităţii Craiova în primele trei sferturi, pe care le-au câştigat cu 21:28, 21:26 respectiv 14:26. Pe fondul relaxării medieşenilor, care au reuşit contraperformanţa de a nu înscrie decât 2 puncte în şapte minute din ultimul sfert, universitarii craioveni au revenit şi au câştigat detaşat sfertul, scor, 31:10. FINALUL a fost unul tensionat, cu mulţi nervi din partea jucătorilor şi publicului gazdă, forţele de ordine făcând cu greu faţă. Până la urmă ambele echipe au reuşit să fugă efectiv spre vestiare, pentru ca evenimentele să nu escaladeze.

Gaz Metan învinge astfel în ambele meciuri de la Craiova şi mai are nevoie de o victorie, din două meciuri acasă, pentru a trece în faza a doua. 

Tags: Gaz Metan, Nova Tv Mediaş, playoff 2013, Ştirile Nova TV

Del.icio.us

TweetThis

Digg

StumbleUpon

Comments: 0 (Zero), Be the first to leave a reply!
You might be interested in this:

  • VIDEO: Aglomeraţie, transpiraţie şi mulţi nervi la paşapoarte !
  • Saşii au revenit la Mediaş
  • Gheorghe Roman la

    Citește mai departe pe: Nova TV Medias

    playoff 2013: gaz metan conduce cu 2 – 0 la general după victoria din această după amiază  playoff 2013: gaz metan conduce cu 2 – 0 la general după victoria din această după amiază

Ultima oră

Comentariul meu