Clubul Sportiv „Musashi Dojo”  Sibiu, împreună cu Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional din România IKOK  Sosai, cu sediul în Sibiu, organizează sâmbătă,  20 aprilie, la Sibiu, ediţia a 6-a a Campionatului Naţional  de  Karate Kyokushinkai Tradiţional al României, Kata şi Kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. 

Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00.

La eveniment şi-au anunţat participarea 200 de sportivi, membri ai cluburilor sportive. Competiţia va fi structurată pe două mari secţiuni: kata şi kumite, care vor însuma 57 de categorii de vârstă şi greutate corporală, transmit organizatorii.

Festivităţlile de premiere a sportivilor şi a cluburilor sportive cu cele mai bune rezultate în competiţiile anului 2012  (Clasamentul General, Kata şi Kumite al anului 2012) vor avea loc după ce se vor încheia rundele finale la toate categoriile, în dupa-amiaza zilei de 20 aprilie, în jurul orei 18.00.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

200 de sportivi participă la a şasea ediţie a campionatului naţional de karate ce va avea loc la sibiu  200 de sportivi participă la a şasea ediţie a campionatului naţional de karate ce va avea loc la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu