Basistul trupei Deftones, Chi Cheng, care a fost intr-o stare de semi-constienta din 2008, in urma unui accident de masina, a murit sambata, la varsta de 42 de ani, au anuntat membrii familiei sale, citati de Mediafax.

Intr-o declaratie postata pe site-ul caritabil deschis in numele sau, Oneloveforchi.com, familia muzicianului a scris ca acesta a fost dus in camera de urgente la ora 3 dimineata, sambata, unde a murit, informeaza Hollywood Reporter.

"A parasit lumea aceasta cu mine cantandu-i cantecele preferate la ureche", a scris mama sa. Vocalul Deftones, Chino Moreno, a confirmat informatia pe pagina sa de Facebook.

Cheng a suferit un accident de masina in Santa Clara, California, in 2008. Muzicianul nu purta centura de siguranta si, in urma coliziunii, a fost aruncat din masina si a intrat in coma. Sora sa, care purta centura, a avut rani minore.

Cheng a fost cofondatorul trupei Deftones in anii ’80 alaturi de Chino Moreno, Stephen Carpenter si Abe Cunningham.

"Acesta este cel mai ingrozitor moment in care va scriem. Dragostea si devotamentul vostru pentru Chi au fost neconditionate si minunate. Stim ca o sa vi-l amintiti drept un urias pe scena, cu o inima pentru fiecare dintre voi.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

basistul trupei deftones a murit la 42 de ani  basistul trupei deftones a murit la 42 de ani

Ultima oră

Comentariul meu