Coreea de Nord are in armata si femei militar care se pregatesc pentru lupta, pe fondul amenintarilor pe care Kim Jong-un le face catre marile puteri ale lumii.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=k3ecy8zhzo8]

Coreea de Nord a difuzat noi imagini cu armata sa, de data aceasta cu femei militar care se pregatesc pentru lupta. Un element inedit in imagini sunt tocurile pe care femeile le au la incaltaminte, scrie dailymail.co.uk.

O imagine cu femei soldat patruland de-a lungul raului Yalu in orasul Sinuiju a starnit interesul presei si a amintit de femeile bodyguard ale dictatorului libian Muammar Kadhafi.

Femeile reprezinta peste 10% din armata nord-coreeana, majoritatea unitatilor de artilerie de pe coaste fiind conduse de acestea.

Kim Ok-Hee, o fosta instructoare intr-o tabara de antrenament, a descris in 2007 modul in care statul se bazeaza pe femeile soldat.

Kim a servit intr-o divizie mecanizata a carei misiuni era supravegherea coastelor sudice si nordice si impiedicarea infiltrarii inamicilor in timpul unei crize. Tabara avea cinci regimente, fiecare dintre acestea avand un batalion format din femei, tancuri si artilerie.

Kim Ok-Hee a declarat ca femeile frumoase sau cu familii influente sunt trimise la posturi mai bune, cum ar fi unitatile medicale, in timp ce celelalte ajung in unitatile de artilerie.

Choi Young-Il, in

Citește mai departe pe: Cap Limpede

cum se pregatesc femeile militar din coreea de nord pentru razboi! video  cum se pregatesc femeile militar din coreea de nord pentru razboi! video

Ultima oră

Comentariul meu