Duo-ul Alex Man ;i Sorin Romanescu coboară în undergroundul sibian duminică seara pentru un concert live de jazz: Standards on double six.

 

Desemnat „Muzicianul anului 2008 în Jazzul Românesc, Sorin Romanescu şi-a încântat publicul acum trei ani cu un proiect solo de improvizaţie pe cinci chitare cu timbre diferite, sub titulatura „Poveşti şi chitarisiri”. De asemenea, muzicianul român este posesorul unor chitare deosebite realizate de renumitul lutier Italian Domenico Moffa special pentru el.

Alex Man – cunoscut timişorenilor şi datorită participării sale în Bega Blues Band – este chitarist de jazz cu o bogată activitate în ţară şi în străinătate, care a debutat în rock, dar s-a orientat rapid spre jazz.

Duo-ul Alex Man şi Sorin Romanescu s-a alcătuit în urmă cu trei ani, deşi cei doi chitarişti se cunosc de 15 ani. De la primele concerte, „Standards on double six” a bucurat publicul atât prin ineditul formulei cât şi prin varietea repertoriului şi maniera de abordare.

Concertul va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00 în Atrium Cafe. Prețul unui biletul este 20 lei, iar rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723.287486.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

alex man şi sorin romanescu, într-un concert live de jazz, la sibiu: standards on double six  alex man şi sorin romanescu, într-un concert live de jazz, la sibiu: standards on double six

Ultima oră

Comentariul meu