Urmare a imaginilor apărute în mass media în care un minor este agresat de un grup de tineri într-un loc public din municipiul Mediaş, la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş au fost demerate verificări pentru stabilirea împrejurărilor, a identităţii victimei precum şi persoanelor implicate în conflict.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat tânărul agresat, care a precizat faptul că, nu doreşte să depună plângere împotriva celor care l-au agresat. Victima are vârsta de 17 ani şi domiciliază în localitatea Târnava, iar altercaţia s-a produs pe fondul unor neînţelegeri personale”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş în vederea identificării persoanelor implicate în acest conflict şi sancţionării contravenţionale a acestora potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

YouTube video

Sursa video: http://vasile-antipa.blogspot.ro/

Ultima oră

Comentariul meu