Un tânăr de 17 ani din localitatea sibiană Târnava a fost bătut de un grup de băieţi în după-amiaza zilei de 9 aprilie, în Mediaş, în cartierul Gura Câmpului. Poliţia s-a autosesizat şi a identificat victima, însă aceasta nu doreşte să depună nicio plângere împotriva agresorilor.

„Urmare a imaginilor apărute în mass media în care un minor este agresat de un grup de tineri într-un loc public din municipiul Mediaş, la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş au fost demerate verificări pentru stabilirea împrejurărilor, a identităţii victimei precum şi persoanelor implicate în conflict”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu, tânărul de 17 ani nu doreşte să depună plângere împotriva celor care l-au agresat, iar altercaţia s-a produs pe fondul unor neînţelegeri personale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş pentru identificarea persoanelor implicate în acest conflict şi sancţionarea contravenţională a acestora.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

un tânăr a fost bătut la mediaş. poliţia a identificat victima care nu doreşte să depună plângere  un tânăr a fost bătut la mediaş. poliţia a identificat victima care nu doreşte să depună plângere

Ultima oră

Comentariul meu