Primarul Klaus Iohannis a declarat joi că nu vor fi hiper-reglementări în sensurile giratorii din municipiul Sibiu după ce sâmbătă, 6 aprilie, un bărbat a murit în urma uni accident rutier în care a fost implicat un camion al unei şcoli de şoferi.

Acesta a precizat că şoferii ar trebui să fie mai atenţi în trafic, iar biciciştii să fie conştieni de faptul că sensurile giratorii reprezintă zone periculoase pentru ei şi să traverseze ca atare.

„Nu vom veni cu hiper-reglementări în sensurile giratorii. Sensurile giratorii reprezintă zone periculoase pentru biciclişti. Din acest motiv, acolo unde am considerat că este chiar foarte periculos, am desenat pistele pentru biciclişti pe trecerile de pietoni şi am rugat pe biciclişti să se dea jos, să treacă pe jos prin intersecţie şi să-şi continue drumul. În aceeaşi măsură trebuie să fie conştienţi şi şoferii că nu sunt singuri nici în sensul giratoriu, nici în oraş, nici în altă parte şi responsabilitatea cea mai mare le revine şoferilor”, a declarat Klaus Iohannis.

Un bărbat a fost accidentat mortal sâmbătă, în jurul amiezii, la sensul giratoriu de pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu, intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Bărbatul se afla pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

nu vor fi reglementări noi în sensurile giratorii după moartea ciclistului de sâmbătă  nu vor fi reglementări noi în sensurile giratorii după moartea ciclistului de sâmbătă

Ultima oră

Comentariul meu