Klaus Johannis, din poziția de prim vicepreședinte al PNL, se împotrivește ideii de a se muta sediile Romgaz și Transgaz de la Mediaș la București. Nici înființarea de centre secundare nu surâde PNL-ului, iar aceste probleme au fost discutate în interiorul partidului.

”Eu nu sunt de acord cu înfiinţarea de centre secundare comerciale sau oricum s-ar numi ale Romgaz şi Transgaz în Bucureşti. După părerea mea, cele două societăți care sunt în Mediaş trebuie să rămână în Mediaş. Înfiinţarea de sedii secundare comerciale sau oricum s-ar numi în București reprezintă în realitate doar începutul mutării acestor două companii în Bucureşti, lucru pe care nu îl agreez. Această poziţie este împărtăşită de conducerea PNL-ului, pot să vă spun că nu suntem de acord cu înfiinţarea de sedii şi mutarea celor două companii la Bucureşti. Am discutat această chestiune în şedinţa de conducere USL, am prezentat argumentele şi am rămas în stand-by. Prim ministrul a promis că va reevalua situaţia până săptămâna viitoare şi atunci vom avea o nouă discuţie.”, a declarat Klaus Johannis.

Ponta poate rezolva situația

Klaus Johannis spune că problema Romgaz-ului și a Transgaz-ului poate fi rezolvată foarte ușor de premierul Victor Ponta, pentru ca ceea ce vrea premierul trebuie să se pună în practică. ”Problema poate fi foarte simplu rezolvată de premier, spunându-şi punctul de vedere. De-asta este premierul României. Un premier nu trebuie să scrie lucrări de control pentru toate chestiunile.  E suficient să spună ce doreşte şi acel lucru se va întâmpla.”, spune Klaus Johannis.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu