Primarul Klaus Iohannis a înmânat joi, 11 aprilie, o diplomă de excelenţă pentru recunoaşterea rezultatelor obţinute de ciclistul român Eduard Carol Novak. Ciclistul a fost medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice 2012 din Londra şi cu argint în 2008 la Beijing. De asemenea, Novak a participat şi la Turul Ciclist al Sibiului.

„Îmi face foarte mare plăcere să acord o diplomă de excelenţă domnului Carol Novak pentru rezultatele deosebite din întreaga carieră. Vă doresc mult succes în noua funcţie şi să ştiţi că noi suntem hotărâţi să transformăm Turul Ciclist în ceva de fanion pentru ciclismul românesc”, a declarat Klaus Iohannis.

Ciclistul Eduard Karol Novak, de 36 de ani, a fost numit, la finele săptămânii trecute, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, în locul lui Ion Badea, care ocupa acest post din 2009.

“Sunt foarte onorat, mai ales că domnul primar este un om exigent şi, dacă am primit din partea lui, cred că este un lucru foarte bun. Toată viaţa mea mi-am petrecut-o în sport, ultimii 25 de ani, un sport în România în care nu prea există sistem. Ştiu foarte bine ce înseamnă să te zbaţi, să investeşti timp şi bani şi să nu fii respectat. Am candidat pentru această Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ciclistul eduard carol novak a primit o diplomă de excelenţă pentru întreaga carieră  ciclistul eduard carol novak a primit o diplomă de excelenţă pentru întreaga carieră

Ultima oră

Comentariul meu