Directorul general adjunct al Transgaz Mediaş, Adrian Bucur (foto), a dorit să atragă atenţia tuturor factorilor prezenţi la Comisia de Dialog Social de miercuri, 10 aprilie, asupra efectelor negative pe care le înregistrază acţiunile Transgaz Mediaş la Bursă, efecte datorate mişcărilor de protest din aceste zile.

“Transgazul, în momentul de faţă, se află într-un proces de ofertă secundară, de vânzare a unui pachet de bază de 15 la sută din acţiuni. În momentul de faţă, directorul general se află în străinătate pentru promovarea pachetului de acţiuni care este scos la vânzare pentru investitorii instituţionali. Tot acest, să nu-i spun scandal, această mişcare de presă, comunicate de presă, afectează foarte mult procesul de vânzare. Sindicatul de intermediere şi de vânzare a acţiunilor estimează un preţ de vânzare între 80 şi 90 de milioane de euro pentru întreg pachetul de acţiuni pe care OPSPI-ul l-a scos la vânzare. Toate aceste probleme afectează procesul de vânzare”, a declarat Adrian Bucur la Sibiu.

Potrivit lui Bucur, ”directorul general este pus într-o ipostază destul de proastă la Copenhaga, la Tali, la Londra, unde trebuie să explice de ce rezultatele societăţii la bursa pot să fie influenţate de mişcări sindicale”, a încheiat Adrian Bucur.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

valoarea acţiunilor transgaz la bursă se schimbă major din cauza mişcărilor sindicale şi face mai grea vânzarea acţiunilor  valoarea acţiunilor transgaz la bursă se schimbă major din cauza mişcărilor sindicale şi face mai grea vânzarea acţiunilor

Ultima oră

Comentariul meu