“Ce-am avut si ce-am pierdut` este spectacolul pe care sibienii nu trebuie sa il rateze miercuri seara, cand maestrul Tudor Gheorghe va urca pe scena sibiana cu un spectacol special, dedicat poetului si dramaturgul Marin Sorescu.

“De fiecare data cand il ascult – si asta se intampla des – Tudor Gheorghe imi confirma banuiala ca poezia romaneasca – populara si culta – poate misca muntii. Problema mea, inhaland prin toti porii melodia fiintei sale, este cum sa-mi stapanesc o lacrima de dragoste, admiratie si mandrie ca poate exista acest fenomen pe care, vorba lui Grigore Vieru, imi e mai usor sa-l pup`, spunea in urma cu 25 de ani Marin Sorescu despre Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Virgil Iordache la vioara, Floricel Gheorghe la tambalul, Liviu Preda la braci si Ionel Feraru la contrabas.

Spectacolul va avea loc miercuri, 10 aprilie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu. Pretul unui bilet este de 70 de lei si poate fi achizitionat de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor sau online, de pe www.vreaubilet.ro. Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

tudor gheorghe aduce la sibiu un spectacol dedicat poetului marin sorescu  tudor gheorghe aduce la sibiu un spectacol dedicat poetului marin sorescu

Ultima oră

Comentariul meu