Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu primeşte mai mulţi bani de la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu (CASS), începând cu luna aprilie, după ce a primit clasificarea de gradul II M.

„.Această clasificare superioară este un beneficiu pentru spital întrucât, din punct de vedere financiar, prin contractarea serviciilor de spitalizare continuă pentru pacienţii acuţi cu Casa de Asigurări de Sănătate valoarea anuală va creşte cu 3.000.000 lei, ceea ce reprezintă 27% în plus faţă de vechea categorie V” , a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS).

Trecerea de la o clasifiacre la alta s-a făcut în baza unui ordin al ministrului sănătăţii, Eugen Nicolaescu, de vineri, 5 aprilie, prin care Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” a fost clasificat în categoria II M monospecialitate, având anterior categoria V.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

spitalul de psihiatrie a trecut de la categoria v la ii m. finanţarea va fi cu 3.000.000 lei mai mare  spitalul de psihiatrie a trecut de la categoria v la ii m. finanţarea va fi cu 3.000.000 lei mai mare

Ultima oră

Comentariul meu