In plina forfota pentru alegerea Capitalei de Regiune, Sibiul si Brasovul si-au intins mana, prin doua reprezentante, pe parchetul salii Transilvania. HC Sibiu si CS Rom-Cri Brasov s-au intalnit, miercuri, 10 aprilie, in Sala Sporturilor din oras, pentru un meci de divizia B EuroRegiunea Centru la handbal masculin. A castigat Sibiul!

Handbalistii antrenati de Matei Damian si Dan Sitterli s-au impus, fara prea mari emotii, in fata colegilor de regiune, cu scorul de 29-22.

In primele 12 minute de joc, pe teren s-a aflat doar o echipa, cea din Sibiu. Ajutati si de portarul Gabriel Sofronici, aflat in zi de gratie, sibienii conduceau dupa primele 10 minute cu 6-0. Cu cele doua lovituri de la sapte metri parate in primul sfert de ora, carora li se adauga cel putin alte cinci-sase parade de exceptie, Sofronici a fost omul primei reprize. Scorul a evoluat, ulterior, de la 6-1 la 11-4, ca la ultimul fluier al primului act tabela sa indice 12-7 pentru Handbal Club Sibiu.

Repriza a doua

In partea a doua s-a jucat, in linii mari, dupa scenariul primei jumatati de ora: sibienii, atenti in aparare si rapizi pe contraatac, iar brasovenii inexacti pe faza defensiva si lipsiti de luciditate in Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sibiul a castigat duelul cu brasovul. la handbal  sibiul a castigat duelul cu brasovul. la handbal

Ultima oră

Comentariul meu