Politia germana i-a confiscat unui rezident din Germania permisul de conducere, pe care avea trecut numele lui Vladimir Putin (omonim cu al presedintelui Rusiei), act ce ar fi fost emis de autoritatile din Letonia, transmite agentia de presa Dapd.

Incidentul a avut loc sambata, 6 aprilie, in trenul care circula de la Salzburg la Munchen, dar politia a facut cunoscut cazul abia in ajun, conform Die Welt.

Politistii de frontiera au descoperit permisul de conducere fals in posesia unui pasager de 27 de ani in timpul unui control de rutina, ce se desfasoara de regula in trenurile care trec frontiera austro-germana. Tanarul, care s-a dovedit ca are origini ruse, a recunoscut ca a cumparat permisul de la o piata de vechituri din Rusia.

Politia i-a permis sa-si continue calatoria. Totodata, fortele de ordine germane au specificat ca acesta va evita urmarirea penala pentru utilizarea de documente false pentru ca nu avea intentii criminale. Cu toate acestea, politistii germani i-au confiscat actul fals pentru ca era prea asemanator cu cel real si ar fi putut genera confuzie. Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

politia germana l-a prins vladimir putin in tren. si i-a luat permisul!  politia germana l-a prins vladimir putin in tren. si i-a luat permisul!

Ultima oră

Comentariul meu