CSU Sibiu a profitat si in meciul 2 al play-out-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin de avantajul terenului propriu si s-a impus cu 88-72(24-16, 22-17, 23-14, 19-25) in fata echipei BC Miercurea Ciuc. Astfel, dupa cele doua jocuri de marti si miercuri, sibienii au 2-0 la general.

Remarcatii Meciului 2 al play-out-ului au fost Aleksandar Gruev, Devon Austin, Cristian Craciun si Wayne Lee, de la gazed, in timp ce de la oaspeti s-au evidentiat Sasa Avalic si Franjo Bubalo. Potrivit statisticii, Lee a avut 8 puncte si 13 recuperari, in timp ce Cristian Craciun – un jucator renascut in ultimele patru-cinci meciuri – a inscris 14 puncte si a recuperat de opt ori. Austin a marcat 25 de puncte si a furnizat coechipierilor trei pase decisive, iar Gruev l-a secondat cu cele 22 de puncte si sase assist-uri.

Sasa Avalic a fost principalul marcator al `ciucanilor`, cu 23 de puncte.

Pentru `universitarii` sibieni urmeaza meciurile din 13 si 14 aprilie, disputate, de aceasta data, la Miercurea Ciuc. `Studentii` au sansa de a transa soarta play-out-ului chiar din primul meci, data fiind diferenta evident de valoare intre Miercurea Ciuc, locul 15 in sezonul regulat, si CSU Atlassib Sibiu, care a terminat Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

play-out: csu sibiu – miercurea ciuc, 2-0 la general  play-out: csu sibiu – miercurea ciuc, 2-0 la general

Ultima oră

Comentariul meu