Pentru doi soferi sibieni, ziua de marti a fost una cu ghinion. In cursul zilei de ieri, proprietarii a doua autoturisme au sesizat Politia Municipiului Sibiu reclamand faptul ca au fost victimele unor furturi din auto. Din masini, hotii au sustras diferite bunuri, respectiv baterii, alternatoare auto sau radiouri cu CD. Furturile s-au produs in timp ce masinile se aflau parcate.

`Politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu efectueaza verificari in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului`, transmite IPJ Sibiu.

Ce recomanda Politia?

Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu vine cu o serie de recomandari pentru soferii sibieni. Acestea sunt urmatoarele:

– Nu parcati la intamplare, ci intr-un loc bine iluminat, supravegheat si suficient frecventat!

– Nu lasati niciodata motorul pornit, autoturismul nesupravegheat si deschis atunci cand il parasiti, chiar si daca este vorva despre un timp relativ scurt.

– Nu lasati in autovehicul bunuri, aparatura electronica, bani, carti de credit, ordine de plata etc. `Obiceiul de a incuia in torpedo bani, atrage, de regula, atentia`.

– Blocati volanul!

– Dublura cheii de contact nu are ce cauta in sertarul de la bord!

– Montati un sistem de alarma antifurt sau un GPS!

– Inchideti geamul, portbagajul sau portiera, cand Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

in sibiu se fura si bateriile de pe masini. ce recomanda politia  in sibiu se fura si bateriile de pe masini. ce recomanda politia

Ultima oră

Comentariul meu