Centrul de inchiriere `I Velo`, amplasat la Cazarma 90, a fost deschis oficial miercuri, 10 aprilie. Sibienii dornici de miscare pot alege, pentru cel de-al doilea an consecutiv, sa inchirieze una din cele 80 de biciclete propuse de `I’Velo`.

Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut, dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.

De asemenea, `I Velo` ofera in continuare posibilitatea de a rezerva online bicicletele. Se pot inchiria un numar maxim de trei biciclete, de pe site-ul ivelo.ro

In luna aprilie, bicicletele pot fi inchiriate de luni pana vineri, intre orele 11 si 20, cu buletinul. Sambata si duminica, inchirierea este posibila intre 10:00 si 20:00.

Pentru ca ziua se mareste, in luna mai bicicletele pot fi inchiriate intre orele 11 si 21, in timpul saptamanii, in timp ce in week-end programul este intre orele 10 si 21.

Pentru lunile de vara, centrul de inchirieri a pregatit urmatorul program: in timpul saptamanii, intre orele 11:00 si 22:00, iar week-end intre orele 10 si 22.

Inchirierea unei biciclete poate fi facuta fie cu ora, fie pentru intreaga zi. O Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ivelo s-a redeschis. johannis: bicicleta, un mijloc de transport care castiga teren  ivelo s-a redeschis. johannis: bicicleta, un mijloc de transport care castiga teren

Ultima oră

Comentariul meu