Targul de nunti Ton Mariage a ajuns la cea de-a X-a editie si fiind o editie aniversara, targul se va desfasura intr-o locatie speciala – un cort expozitional aranjat si decorat ca pentru o nunta grandioasa, in Piata Mica.

`Ton Mariage va intampina viitorii miri cu oferte si prezentari de aranjamente spectaculoase, iar celelalte firme specializate in organizarea de evenimente vor oferi, de asemenea, promotii avantajoase. In cele trei zile de desfasurare, vizitatorii vor putea sa aleaga dintr-o gama larga de servicii, potrivite nuntii lor: de la produse de cofetarie, make-up, coafura pana la rochii de mireasa, costume de miri, limuzine, servicii foto/video sau de sonorizare`, spun organizatorii.

Targul de Nunti Ton Mariage se desfasoara sub sloganul: “Vino sa-ti cumperi rochia ta de vis!`. Viitoarele mirese care calca in aceasta perioada pragul targului de nunti vor avea o misiune foarte greu de indeplinit. Vor fi impresionate de complexitatea modelelor de rochii in care s-ar putea bucura in cea mai importanta zi din viata lor: sute de modele de rochii vor fi expuse, de la mai multe case de moda din intreaga tara.

Targul se va desfasura in Piata Mica, in perioada 19 – 21 aprilie. Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

viitoarele mirese asteptate la targul de nunti ton mariage  viitoarele mirese asteptate la targul de nunti ton mariage

Ultima oră

Comentariul meu