Poliţiştii sibieni de la Rutieră supraveghează traficul cu aparate radar până pe data de 21 aprilie, în cadrul acţiunii SPEED, care vizează reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Luciana Balteş, anunţă că acţiunile sunt organizate şi desfăşurate în tot judeţul Sibiu, fiind utilizate toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Datele statistice arată că în perioada 01 ianuarie – 31 martie 2013, la nivel naţional, comparativ cu perioada similară a anului 2012, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere au avut loc 343 accidente, cu unul mai puţin faţă de anul trecut. 78 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 371 au fost rănite grav.

Din cauza vitezei nelegale, în aceeaşi perioadă, au avut loc 27 accidente rutiere soldate cu decesul a 16 persoane şi rănirea gravă a altor 19.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

poliţişti în trafic: amenzi pentru şoferii care circulă cu viteză  poliţişti în trafic: amenzi pentru şoferii care circulă cu viteză

Ultima oră

Comentariul meu