Deputatul Ovidiu Ganţ a susţinut marţi, 9 aprilie, în Parlamentul României, o declaraţie adresată primului ministru Victor Ponta numită “Opriţi-l pe domnul Niţă”, făcând un apel pentru oprirea ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, de a transfera sediile Romgaz şi Transgaz de la Mediaş la Bucureşti.

Potrivit acestuia, “demersul domnului Niţă nu are niciun fundament economic, presupune cheltuieli inutile, pune în pericol situaţia locurilor de muncă din Mediaş, dezvoltarea întregii regiuni şi nu poate fi făcut după bunul plac al unui ministru”.

De asemenea, se opune ideei de descentralizare pe care o anunţă guvernarea.

“Poate ar fi util să-i explicaţi şi domnului ministru Niţă, ca membru al cabinetului dumneavoastră, ce înseamnă descentralizare, că nu doriţi centralizarea suplimentară şi să dispuneţi stoparea demersului iniţiat de către domnul Niţă referitor la Romgaz şi Transgaz. Dacă acestea sunt intenţiile dumneavoastră voi fi unul dintre susţinătorii dumneavoastră fervenţi în realizarea obiectivelor descentralizării şi regionalizării. În acest context însă, intenţia domnului Niţă contravine flagrant direcţiei politice a Guvernului dumneavoastră, însemnând o nouă concentrare la Bucureşti a unei activităţi în desfăşurare la Mediaş cu foarte bune rezultate”, a mai spus Ovidiu Ganţ.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

ovidiu ganţ a vorbit în parlament: „opriţi-l pe domnul niţă!”  ovidiu ganţ a vorbit în parlament: „opriţi-l pe domnul niţă!”

Ultima oră

Comentariul meu