Un accident rutier în urma căruia o tânără de 20 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni a avut loc marţi dimineaţă, în municipiul Sibiu, pe şoseaua Alba Iulia.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), bărbatul care se afla la volanul maşinii are 31 de ani şi este din municipiul Sibiu. Din primele cercetări, acesta nu a respectat culoarea roşie a semoaforului şi a lovit-o pe tânăra care cirucla regulementar.

„B. Emanoil, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şoseaua Alba Iulia, în dreptul unei treceri pentru pietoni prevăzută cu semafor electric, nu respectă semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi accidentează astfel, o tânără, D. Diana, de 20 de ani, domiciliată în judeţul Vâlcea, care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

În urma accidentului tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Fata a fost internată pe secţia Ortopedie cu traumatism cranio-cerebral acut deschis şi fractură de umăr drept.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

o tânără de 20 de ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni  o tânără de 20 de ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Ultima oră

Comentariul meu