Prefectul Ovidiu Sitterli si ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, s-au intalnit astazi la Bucuresti pentru a discuta problema mutarii Romgaz Medias in Capitala, la intalnire participand si reprezentanti ai sindicalistilor. La finalul intalnirii Ministerul a emis un comunicat de presa prin care anunta ca sediul Romgaz ramane la Medias, insa va functiona si in Bucuresti un sediu secundar.

Ovidiu Sitterli a declarat, marti ca se deplaseaza la Bucuresti, unde va avea o intalnire cu ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, privind infiintarea in Capitala a unui sediu secundar al Romgaz Medias.

"In urma sedintei Comisiei de Dialog Social (care a avut loc, vineri, la sediul Prefecturii Sibiu – n.r.), am inmanat inca de atunci ministrului nota de protest a sidicalistilor, dar si punctele de vedere ale membrilor Comisiei. La intalnirea de astazi (marti – n.r), in calitate de prefect, voi prezenta, din nou, punctul de vedere al Comisiei de Dialog Social. Cred ca domnul ministru trebuie sa cunoasca toate datele, sa stea de vorba cu toate persoanele implicate, in mod nemediat, pentru a putea lua o decizie", a spus Oviciu Sitterli pentru Mediafax.

La finalul intalnirii Ministerul a trimis un comunicat de presa in care a redat concluziile sedintei.

Vedeti Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ministerul energiei, dupa intalnirea cu prefectul de sibiu: ramane cum am stabilit!  ministerul energiei, dupa intalnirea cu prefectul de sibiu: ramane cum am stabilit!

Ultima oră

Comentariul meu