Gaz Metan Mediaş a obţinut, luni seara, prima victorie în deplasare din actulaul mandat al antrenorului principal Gigi Mulţescu, în faţa formaţiei ilfovene Concordia Chiajna.

Ajunşi cu cuţitul la os după cele două puncte pierdute pe teren propriu în disputa cu braşovenii, gaziştii s-au mobilizat exemplar (în cea de-a XXV-a etapă a Ligii I) şi au obţinut o victorie la limită (scor 0-1), prin reuşita lui Llullaku (min. 6), cel care a transformat prima lovitură de pedeapsă, obţinută de medieşeni după un fault în careu asupra lui Bawab a doi jucători ai formaţiei gazdă, portarul Niţă (cel care, ulterior avea să facă minuni în poarta gazdelor) şi apoi fundaşul Ghionea.

Pentru că în min. 21 a mai fost un penalty dictat de arbitrul Adrian Cojocaru din Galaţi, în favoarea oaspeţilor, după o imprudenţă în careu asupra lui Dan Roman, ratat însă cu nonşalanţă de iordanianul Bawab. Gafa atacantului de buzunar i-a atras un potop de critici din partea celui supranumit SMURD-ul, care de altfel l-a şi înlocuit la pauză pentru indolenţă şi lipsă de implicare în joc.

Repriza secundă a însemnat o goană nebună. însă lipsită de orice orizont a gazdelor, după egalare, pe care ar fi putut-o obţine Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

gaziştii, la prima victorie în deplasare din “era mulţescu”  gaziştii, la prima victorie în deplasare din “era mulţescu”

Ultima oră

Comentariul meu