Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin Biroul de Orientare în Carieră a Studenţilor, Consiliere Psihologică şi ALUMNI organizează cea de-a treia ediție a bursei locurilor de muncă  D.O.C.S. – Student Jobs 2013.

Târgul de Carieră D.O.C.S. – Student Jobs 2013 se va desfăşura miercuri, 10 aprilie, la sediul Universităţii  „Lucian Blaga” din Sibiu din str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00 și va avea deschiderea oficială la ora 10:00.

Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea unor legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

La această  ediţie şi-au anunţat prezenţa atât firme din Sibiu cât şi firme de renume din ţară precum: IMC, Kromberg & Schubert Romania Me, Stefanini, Sibex, BCR Asigurări, Careers in White Romania, Trenkwalder Sobis, H&H Consulting, Indsoft, Ambient,  etc.

Studenții vor avea astfel șansa să interacționeze în mod direct cu angajatorii, să cunoască cerințele de bază pentru un anumit loc de muncă vacant și pe care l-ar putea ocupa, fie din timpul facultății, fie după absolvirea acesteia. De asemenea, târgul de carieră le dă posibilitatea studenților și masteranzilor să-și verifice corectitudinea CV-ului, dar și șansa reală de a deveni angajat în cel mai scurt timp sau antreprenor într-un domeniu solicitat pe piața forței de muncă.

 

Ultima oră

Comentariul meu