Reprezentanţii Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), prin Biroul de Orientare în Carieră a Studenţilor, Consiliere Psihologică şi ALUMNI, organizează cea de-a treia ediţie a bursei locurilor de muncă D.O.C.S. – Student Jobs 2013.

Aproximativ 100 de locuri de muncă vor fi puse la dispoziţie de angajatori. 

Târgul de Carieră D.O.C.S. – Student Jobs 2013 se va desfăşura miercuri, 10 aprilie, la sediul Universităţii  „Lucian Blaga” din Sibiu din str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00. Deschiderea oficială va fi la ora 10:00.

La această  ediţie şi-au anunţat prezenţa atât firme din Sibiu şi din ţară precum IMC, Kromberg & Schubert Romania Me, Stefanini, Sibex, BCR Asigurări, Careers in White Romania, Trenkwalder Sobis, H&H Consulting, Indsoft, Ambient,  etc.

Studenţii vor avea astfel şansa să interacţioneze în mod direct cu angajatorii, să cunoască cerinţele de bază pentru un anumit loc de muncă vacant şi pe care l-ar putea ocupa, fie din timpul facultăţii, fie după absolvirea acesteia.

De asemenea, târgul de carieră le dă posibilitatea studenţilor şi masteranzilor să-şi verifice corectitudinea CV-ului, dar şi șansa reală de a deveni angajat în cel mai scurt timp sau antreprenor într-un domeniu solicitat pe piaţa forţei de muncă.

Evenimentul urmăreşte promovarea, comunicarea şi Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bursă a locurilor de muncă pentru studenţi, la universitatea „lucian blaga” din sibiu  bursă a locurilor de muncă pentru studenţi, la universitatea „lucian blaga” din sibiu

Ultima oră

Comentariul meu