Eugen Badila, biciclistul care a murit sambata in giratoriul din piata Aurel Vlaicu, dupa ce a fost acrosat de un camion-scoala, a fost condus astazi pe ultimul drum. Zeci de biciclisti din Sibiu au mers la biserica de pe Mihai Viteazu, unde s-a oficiat slujba de inmormantare, in semn de respect pentru unul dintre veteranii miscarii cicliste din Sibiu si un obisnuit al Masei Critice.

IPJ: Instructorul e vinovat

Accidentul in care Eugen Badila si-a pierdut viata s-a produs in una dintre cele mai circulate intersectii din Sibiu. Raportul intocmit de politistii rutieri arata ca vina ii apartine soferului autocamionului, Dan Leon. Acesta, in varsta de 43 de ani, este, la randul lui, un experimentat instructor auto, la scoala de soferi Prima. `Conducatorul auto, in timp ce conducea camionul din directia cimitir – centru, aflandu-se pe banda I, la intrarea in sens, nu s-a asigurat suficient la efectuarea virajului dreapta, pe bd Mihai Viteazu si a acrosat un biciclist, care circula pe bicicleta, paralel cu acesta`, se arata in ancheta efectuata de politistii Serviciului Rutier.

IPJ i-a intocmit instructorului dosar penal pentru omor din culpa, care urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, pentru solutionare.

Biciclistii fac front comun

Biciclistii din Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

biciclistul omorat in giratoriu, condus pe ultimul drum. vor sa-i ridice monument  biciclistul omorat in giratoriu, condus pe ultimul drum. vor sa-i ridice monument

Ultima oră

Comentariul meu