Potrivit reprezentanţilor E.ON Gaz Distribuţie, pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor noi conducte, alimentarea cu gaze naturale în localitatea Tălmaciu va fi sistată, joi, 11 aprilie.

Sistarea alimentării cu gaze naturale este stabilită pentru ora 9, în întreaga localitate, excepţie făcând străzile 22 Decembrie, E. Cioran şi G. Coposu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat un proiect de investiţii, în valoare de aproximativ 475.000 lei, în localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, prin care a fost vizată modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de circa 1,8 kilometri, pe străzile Gheorghe Lazăr, Stadionului, Cascadei, Castanilor şi P-ţa Textiliştilor.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

alimentarea cu gaze naturale va fi sistată, joi, în localitatea tălmaciu  alimentarea cu gaze naturale va fi sistată, joi, în localitatea tălmaciu

Ultima oră

Comentariul meu