Cea de a VII-a editie a „Cupei Interstar” la fotbal ,eveniment organizat de clubul Interstar impreuna cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu începe azi pe terenul Mecanica.

Luni 8 aprilie si marti 9 aprilie vor avea loc primele jocuri rezervate grupelor de copii nascuti in anii 2001 si 2004, apoi in 10 si 11 aprilie vor intra in competitiei grupele de copii nascuti in anii 2002 si 2005, urmand ca in 12 si 13 aprilie sa se dispute jocurile pentru copiii nascuti in anii 2003 si 2006. La aceasta editie si-au anuntat participarea 50 de echipe de copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani reprezentand judetele: Alba, Cluj, Olt, Harghita, Mures, Arges, Brasov, Valcea si Sibiu.

Peste 550 de copii vor lupta pentru culorile echipelor lor, sperand intr-o clasare cat mai buna la finalul competitiei.

„Îi asteptam pe toti cei care indragesc fotbalul juvenil, la terenul Mecanica din Sibiu, sa vizioneze partide de certa calitate . Turneul organizat de noi la Sibiu a devenit deja o certitudine si ne bucuram ca, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, DJST Sibiu este alaturi de noi la acest eveniment ,iar prezenta este numeroasa.Le uram succes tuturor participantilor”, a declarat Daniel Murasan, unul din organizatorii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu