Targul de nunți Ton Mariage, cel mai longeviv târg de profil din Sibiu, a ajuns la cea de-a X-a ediție. Evenimentul va avea loc în Piața Mică, între 19 și 21 aprilie.

Fiind o ediție aniversară, târgul se va desfășura într-o locație speciala: un cort expozițional aranjat și decorat ca pentru o nuntă grandioasă.

“Ton Mariage va întâmpina viitorii miri cu oferte și prezentări de aranjamente spectaculoase, iar celelalte firme specializate în organizarea de evenimente vor oferi, de asemenea, promoții avantajoase. În cele trei zile de desfășurare, vizitatorii vor putea să aleagă dintr-o gamă largă de servicii, potrivite nunții lor: de la produse de cofetărie, make-up, coafura până la rochii de mireasă, costume de miri, limuzine, servicii foto/video sau de sonorizare”, transmit organizatorii.

Viitoarele mirese care calcă în această perioadă pragul târgului de nunți vor putea alege din sutele de modele de rochii vor fi expuse, de la mai multe case de modă din întreaga țara.

Târgul de Nunți Ton Mariage se desfășoară sub sloganul: “Vino să-ți cumperi rochia ta de vis!”. Programul de vizitare al târgului este de luni până vineri, între orele 10.00-20.00.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

târgul de nunți ton mariage are loc la sibiu între 19 și 21 aprilie, în piața mică  târgul de nunți ton mariage are loc la sibiu între 19 și 21 aprilie, în piața mică

Ultima oră

Comentariul meu