2 dovlecei lungi

3-4 linguri ulei de susan

100 g feta

3-4 frunze de mentă sau de mărar

Tăiaţi fin dovleceii. Încălziţi cuptorul în poziţia grill.

Puneţi feliile de dovlecei într-o tavă anti-adezivă, ungeţi-le cu ulei folosindu-vă de o pensulă.

Puneţi tava la cuptor timp de 10 minute sau până când dovleceii încep să se ardă pe margini.

Scoateţi tava, puneţi feliile de dovlecei într-o farfurie, adaugaţi feta tăiată bucăţi mici şi mentă taiată fin. Serviţi. Dacă vreţi, puteţi să adăugaţi seminţe de floarea soarelui.

Poftă bună!

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

Poezie în bucătărie 124: Salată de dovlecei, feta, mentă sau mărar  Poezie în bucătărie 124: Salată de dovlecei, feta, mentă sau mărar

Ultima oră

Comentariul meu

Publică