La nicio luna de la publicarea anuntului de intentie, Primaria Sibiu a lansat licitatia pentru angajarea firmei care sa execute viitorul nou viaduct care va lega strada Mihail Kogalniceanu de calea Surii Mici, constructie proiectata sa depaseasca cu un metru lungimea de 400 de metri. Potrivit anuntului publicat de Primaria Sibiu, termenul limita de depunere a ofertelor pentru lucrarea aproximata la o valoare de 36 de milioane de lei, cu tot cu TVA, este 11 iunie 2013. Tot atunci este programata si deschiderea ofertelor depuse.
`Din cauza constrangerilor din teren, pentru racordarea verticala s-a ales o viteza de proiectare de 40 km/h, viteza care va fi reglementata prin indicatoare de circulatie corespunzatoare`, se arata in memoriul tehnic sintetic al lucrarii. Potrivit acestui document, pasajul va fi ridicat la o distanta de opt metri fata de calea ferata. Licitatia a fost lansata de administratia locala a Sibiului la inceputul acestei saptamani. Fondurile necesare constructiei vor fi asigurate prin Programul Operational Regional, in cadrul caruia Sibiul a aplicat pentru suma de aproape 15 milioane de euro cu Planul integrat de dezvoltare urbana (plan ce include si construirea viaductului in discutie).

2,3 mil. de lei cheltuieli neprevazute

Contractul de executie a viaductului Mihail Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

noul viaduct kogalniceanu – surii mici, viteza maxima de 40 km/h | video  noul viaduct kogalniceanu – surii mici, viteza maxima de 40 km/h | video

Ultima oră

Comentariul meu