Cea de a 17-a ediţie a Festivalului-Concurs “Vară, Vară, Primăvară” a fost castigată de o tânără de 19 ani din Suceava, Andra Ioana Matei (foto), cea care a primit Trofeul Festivalului.

Premiul I a fost decernat interpretului Marian Medregoniu (judeţul Mehedinţi), premiul II a fost înmânat concurentei Ionela Sterp (judeţul Sibiu), iar premiul III a fost câştigat de Letiţia Boroi (judeţul Argeş). Sibianca Ionela Sterp din Jina, judeţul Sibiu a reuşit să impresioneze spectatorii, motiv pentru care, prin vot direct, a primit Premiul Publicului.

“Ne bucură faptul că am ajuns în topul primelor trei, cele mai mari festivaluri-concurs dedicate tinerilor interpreţi de muzică populară. O mare bucurie este faptul că tot mai mulţi tineri iubesc muzica populară, dovadă interesul tot mai mare pentru folclor. Tinerii interpreţi care vin la festivalul nostru, iubesc oraşul, iubesc Junii Sibiului, iubesc calitatea spectacolelor oferite de noi, la Sibiu, dar cel mai mult iubesc publicul, pe care îl consideră cel mai educat public pentru folclor din ţară”, a declarat Silvia Macrea, director al festivalului şi manager Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale “Cindrelul-Junii” Sibiu.

Potrivit acesteia, Sibiul a revenit în topul celor mai buni tineri interpreţi, prin tânăra Ionela Sterp, din Jina, pregătită Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

festivalul “vară, vară, primăvară” și-a premiat câștigătorii. sibianca stela botez a primit premiul publicului  festivalul “vară, vară, primăvară” și-a premiat câștigătorii. sibianca stela botez a primit premiul publicului

Ultima oră

Comentariul meu