Compania aeriană Tarom l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord ,în urma concursului de design lansat în luna martie.

Cei 31 de designer români care s-au înscris în competiţie au fost provocaţi să creeze o ţinută nouă pentru personalul aeronavigant al companiei naţionale de transport aerian pentru sezonul de vară, dar şi pentru cel de iarnă.

„Este, bineînţeles, o onoare să fiu designerul uniformelor purtate de personalul TAROM, renumita Companie Naţională de Transporturi Aeriene Române. A fost o surpriză pentru mine să aflu că modelele de uniforme propuse de mine vor ajunge să zboare deasupra a trei continente, în mai mult de 40 de destinaţii. În 2011 am lansat colecţia “Aviator”, au trecut doi ani de atunci, iar eu am rămas la fel de ataşat de latura aeronautică. Mă bucur că am fost desemnat câştigătorul concursului şi mă bucur că numele “Cătălin Botezatu” va ajunge printre nori”, a declarat Cătălin Botezatu.

La concurs s-au înscris atât nume celebre din lumea modei autohtone, cât și studenți sau proaspeți absolvenți ai școlilor de design.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cătălin botezatu va crea uniformele piloţilor şi însoţitorilor de bord tarom  cătălin botezatu va crea uniformele piloţilor şi însoţitorilor de bord tarom

Ultima oră

Comentariul meu