Cea de-a 9-a ediţie vine cu un nou nume şi un nou format. BizCamp devine BUZZ!Camp şi capătă un nou format cu mai multe surprize şi oportunităţi, fiind noua gazdă pentru tinerii care caută cele mai bune oportunităţi de dezvoltare, transmit organizatorii.

Evenimentul se adresează tinerilor profesionişti, studenţi şi absolvenţi, aflaţi la începutul drumului, tinerilor cu potenţial care sunt interesaţi de dezvoltarea lor personală.

Caravana Naţională va începe pe 4 aprilie în Timişoara şi se va încheia pe 16 mai în Galaţi. La Sibiu, BUZZ Camp va avea loc pe 27 aprilie.

Participanţii vor avea ocazia de a vorbi cu angajatorul preferat în cadrul workshop-urilor, stucturate în funcţie de domeniul în care activează.

Şirul evenimentelor va fi închis cu Săptămâna Webinariilor BUZZ!Camp, „o nouă formă de educaţie, direct la tine acasă. Îţi oferim posibilitatea să interacţionezi cu angajatorii preferaţi care abia aşteaptă să răspundă la întrebarile tale legate de oportunităţile de cariera din cadrul companiei, dar şi informaţii privind procesul de recrutare şi selecţie”, mai spun organizatorii.

Înscrieri pentru ediţia din acest an se pot face pe www.BUZZCamp.ro/Event/ prin completarea formularului din dreptul oraşului.

 

Pentru participanţii evenimentului, se mizează pe subiecte şi teme ca „Branding personal – cine îţi face cea Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

buzz!camp, evenimentul naţional de dezvoltare personală şi orientare în carieră ajunge şi la sibiu  buzz!camp, evenimentul naţional de dezvoltare personală şi orientare în carieră ajunge şi la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu