Cantitatea de cafea a fost găsită la un control al poliţiştilor rutieri asupra unui bărbat din judeţul Buzău. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), bărbatul nu avea acte cu care să dovedească provenienţa mărfii şi intenţiona să o vândă.

Bărbatul din judeţul Buzău a fost oprit în trafic pe DN 1, la Puncul de Control Veştem, judeţul Sibiu, în cadrul unui control „de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în vederea meţinerii climatului de siguranţă civică în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi similare”, după cum transmit reprezentanţii IPJS.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în autoturism cantitatea de 59,5 kg cafea, pe care conducătorul auto – B. Dumitru, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Buzău, o deţinea în vederea comercializării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş.

Cele aproape 60 de kg de cafea au fost confiscate, iar conducătorul auto amendat, potrivit reglementărilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

aproximativ 60 kg cafea a fost confiscată de poliţiştii sibieni rutieri  aproximativ 60 kg cafea a fost confiscată de poliţiştii sibieni rutieri

Ultima oră

Comentariul meu