Thaer Bawab l-a suparat rau de tot pe tehnicianul Gazului Metan, Gheorghe Multescu.

Intrebat la finalul meciului cu Concordia Chiajna, castigat de medieseni cu 1-0, despre evolutia iornanianului, Gigi Multescu a spus ca il considera un talent extraordinar, care are, insa, o atitudine total neserioasa.

Dumnezeu, cu creatorii. Pamantenii, cu alergatul!

Bawab, scolit la juniorii Realului si ai Barcelonei, este, de departe, unul din putinii jucatori din Liga I cu talent nativ pentru fotbal. Insa, jocul acestuia a suferit, dat fiind ca atacantul a revenit de curand dupa o accidentare. Totusi, potrivit liga1.ro, Bawab a marcat opt goluri in aceasta editie a Ligii I.

Din pacate pentru varful Gazului, acesta a ratat un penalty la Chiajna, in minutul 21, situatie care putea transa soarta partidei din etapa a 25-a. `Ma astept(n.r. – sa rateze), pentru ca are o atitudine total neserioasa. E un talent extraordinar, dar nu se incadreaza in disciplina de joc a echipei. De aceea l-am si schimbat la pauza, nu numai pentru ca a ratat 11 metri, ci pentru toata atitudinea lui. Toata echipa s-a batut, a avut o atitudine pozitiva, el facea preluari pe varful bocancului, calcaie, faza de aparare nu o facea. A culminat cu acel penalty ratat. Mai mult

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

antrenorul gazului despre bawab: talen extraordinar, atitudine total neserioasa!  antrenorul gazului despre bawab: talen extraordinar, atitudine total neserioasa!

Ultima oră

Comentariul meu