Europarlamentarii Elena Băsescu și Corneliu Vadim Tudor participă la deschiderea ediției a VIII-a a Congresului Internațional al Romilor ce are loc la Sibiu în zilele de 7 și 8 aprilie. Cei doi sunt invitați speciali în cadrul congresului, declarând că au venit pentru susținerea și integrarea romilor în societate.

“Haideţi să-i ajutăm pe romi că sunt năspăstuiţi. Să nu-i mai năpăstuim. Eu am ajutat mult copiii romi, le-am dat haine, mâncare. Acum o săptămână m-a sunat prietenul meu Florin Cioabă si mi-a zis sa vin aici. Am venit cu tot dragul”, a spus Vadim Tudor.

Întrebat dacă faptul că participă la Congres împreună cu Elena Băsescu înseamnă că are un mesaj comun cu colega sa, Vadim Tudor a declarat “nu e colega mea, gogoşica lui tata, eu ţin la ea şi o ocrotesc. Când a avut nunta şi nişte huligani huiduiau la biserică le-am zis să huiduiască în altă parte”.

Acesta ținut un discurs în care a îndemnat la solidaritate față de țigani și a blamat discriminarea, spunând că a fost mereu un susținător al romilor.

Elena Băsescu a fost întâmpinată cu flori, iar familia regală a romilor din Sibiu i l-a făcut cadou pe Bărbulică, păpușa tradițională Mai mult

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

elena băsescu și vadim tudor, la congresul internațional al romilor de la sibiu  elena băsescu și vadim tudor, la congresul internațional al romilor de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu